Executorr-Frost DK
2 posters
Strana 1 z 1
Executorr-Frost DK
Nick: Executorr
Class (+ zaměření): DK DPS
Rasa: Ork
Talenty: Frost
Profese: Tailoring 440 , JWC 380
Equip + link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Executorr
Máš naenchantovaný equip?: Ano
Předcházející guildy: The Uprising , Immortal no more , The Righterous Crusade
Důvod odchodu: Z guildy The Righterous Crusade ( mojí poslední guildy ) přešli těměř všichni do TitanS , ale chtěl jsem zkusit štěstí s trochu jiným kolektivem.
Stabilní internet ? Mumble + mikrofon?: Mám všechno
Zkušenosti se svojí class: DK jsem zacal hrát od začátku wotlku.
Theorycraft (popis rotace): Ze začátku dám Icy touch a Plague strike , pak jedu Obliterate , když mám Runic power tak Frost strike .Dotky si resetuju pomocí Pestilence a zbyde mi ještě jedna runa na Blood strike. Howling blast davám jenom když mi procne buff a Howling blast mě nestojí žádné runy. Tohle opakuju do té doby než boss padne. Buffy typu Unbreakle armor a orčáckou raciálku dávám do BL a pak na cooldown.
Zkušenosti z raidů: Mám zkušenosti se všemi bossi v UD kromě Algalona (Council HM , XT HM , Vezax HM , Hodir HM , Thorim HM).
Proč právě AD Infinitum: ADI je jedna z nejlepších guild na serveru a myslím že bude mít i dobrý kolektiv.
Kamarádi v AD Infinitum: Nevím o nikom ,koho dobrě znám a je v ADI.
Věk: 15
Online omezení: V podstatě nemám omezení , akorát bouřky mi dělají problémy
Raid time (ve všední dny od 19:00 a HLAVNĚ o víkendu v 17:00) vyhovuje Ti: Ano vyhovuje
Jak často docházíš na raid: Snažím se docházet na všechny raidy , ale někdy to mi to prostě nevyjde , to se ale stává zřidka kdy
Screen UI/DPS na dummy: Bohužel screnn z dummy nemám
K
Doplňte vhodné číslo do řady: 1, 2, 3, 5, 8, ?13
Class (+ zaměření): DK DPS
Rasa: Ork
Talenty: Frost
Profese: Tailoring 440 , JWC 380
Equip + link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Executorr
Máš naenchantovaný equip?: Ano
Předcházející guildy: The Uprising , Immortal no more , The Righterous Crusade
Důvod odchodu: Z guildy The Righterous Crusade ( mojí poslední guildy ) přešli těměř všichni do TitanS , ale chtěl jsem zkusit štěstí s trochu jiným kolektivem.
Stabilní internet ? Mumble + mikrofon?: Mám všechno
Zkušenosti se svojí class: DK jsem zacal hrát od začátku wotlku.
Theorycraft (popis rotace): Ze začátku dám Icy touch a Plague strike , pak jedu Obliterate , když mám Runic power tak Frost strike .Dotky si resetuju pomocí Pestilence a zbyde mi ještě jedna runa na Blood strike. Howling blast davám jenom když mi procne buff a Howling blast mě nestojí žádné runy. Tohle opakuju do té doby než boss padne. Buffy typu Unbreakle armor a orčáckou raciálku dávám do BL a pak na cooldown.
Zkušenosti z raidů: Mám zkušenosti se všemi bossi v UD kromě Algalona (Council HM , XT HM , Vezax HM , Hodir HM , Thorim HM).
Proč právě AD Infinitum: ADI je jedna z nejlepších guild na serveru a myslím že bude mít i dobrý kolektiv.
Kamarádi v AD Infinitum: Nevím o nikom ,koho dobrě znám a je v ADI.
Věk: 15
Online omezení: V podstatě nemám omezení , akorát bouřky mi dělají problémy
Raid time (ve všední dny od 19:00 a HLAVNĚ o víkendu v 17:00) vyhovuje Ti: Ano vyhovuje
Jak často docházíš na raid: Snažím se docházet na všechny raidy , ale někdy to mi to prostě nevyjde , to se ale stává zřidka kdy
Screen UI/DPS na dummy: Bohužel screnn z dummy nemám
K
Doplňte vhodné číslo do řady: 1, 2, 3, 5, 8, ?13
Executor- Posts : 2
Re: Executorr-Frost DK
Mame novy forko, semka uz moc lidi nechodi, takze to zkopiruj na http://adinfinitum.mzf.cz/forum/
Klimax- Apocalypse
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: